;
Close

Отговорност

ПРАВИЛА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ


Нови европейски изисквания за защита на личните данни

 

Новият Европейски Регламент General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 за защита на личните данни според влезе в сила от 25 май, 2018 г. Вашите данни са защитени с нас.

 

Ние използваме данни като име и имейл само за изпращане на информационни писма.

 

Никога няма да предоставим за ползване или да продадем Вашите лични данни на трети лица.

 

Във всеки един момент можете да се откажете от информационните ни писма и да заявите своето желание данните Ви да бъдат изтрити.

 

МИСИЯ И ЦЕЛ 

 

Целта на този уебсайт е да вдъхновява, информира, обучава и дава насоки за размисъл и личностно развитие. Предоставената информация не заменя необходимостта от персонална консултация с лекар или друго медицинско лице и не цели да предлага медицински или правни съвети, диагностициране или лечение. Преди да започнете каквато и да е физическа дейност и/или хранителен режим, моля посъветвайте се с Вашия лекар и/или личен терапевт.

 

Ако сте под лекарско наблюдение или в процес на лечение, не предприемайте никакви стъпки в посока на промяна на диетата, физическата активност, използването на ТЕС или други споменати практики, без да се консултирате първо със своя лекар!

 

Авторите се стремят да публикуват вярна и актуална информация, но е възможно в определен контекст да съществуват различни тълкувания или неточности. Авторите не претендират за изчерпателност и не носят отговорност за загуби и щети, настъпили в резултат на използване на информация от сайта.

 

На сайта се споделя само информация за продукти и услуги, които авторите смятат за качествени и полезни. Преди да използвате, който и да е от тях, моля доверете се на собствената си преценка и здрав разум!

 

За повече информация или възникнали въпроси пишете ни!

 

Гергана Радович

Холистичен терапевт