;
Close

Програми

individualna consultacia

 

Холистична система за постигане на увереност, емоционален и физически баланс и хармонично тяло, създадена за практични и активни жени с много ангажименти, които искат да постигнат бързи и устойчиви резултати.


Тези шестмесечни холистични програми ще ви помогнат да постигнете душевно и физическо равновесие за рекордно кратко време. Коя от следните програми е най-подходяща за вас?

 

ХОЛИСТИЧНА ПРОГРАМА „ВДЪХНОВЯВАЩА ТРАНСФОРМАЦИЯ“

Програма за ускорени резултати или при наличие на сериозен здравословен или емоционален проблем. Програмата включва четири срещи месечно.

 

Вижте повече за програмата „Вдъхновяваща трансформация“

 

ХОЛИСТИЧНА ПРОГРАМА „ХАРМОНИЯ“

Програма за тези, които имат нужди от конкретни насоки, но могат да работят и самостоятелно. Програмата включва две срещи месечно. 

 

Вижте повече за програмата „Хармония“

 

ХОЛИСТИЧНА ПРОГРАМА „РАВНОВЕСИЕ“

Базова програма за тези, които имат нужда от общи насоки и могат да работят самостоятелно. Програмата включва една среща месечно.

 

Вижте повече за програмата „Равновесие“


Следващите две рехабилитиращи програми са за корекция на формата и освобождаване на болката в гърба, раменете, коленете.

 

ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА "ПЪЛНА ПРОМЯНА"

Пълна месечна програма за тези, които искат да постигнат максимални резултати за кратко време. 

 

Вижте повече за програмата "Пълна промяна"

 

ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА "ОПТИМАЛНА ФОРМА"

Базова програма за тези, които искат да поддържат формата си без да полагат големи усилия. 


Вижте повече за програмата "Оптимална форма"

 

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОЛИСТИЧНИТЕ ПРОГРАМИ

 

Какво означава холистична програма?


Това е програма, насочена към подобряване на вашето общо състояние – във физически, емоционален и душевен аспект. Холистичният подход разглежда тялото като едно цяло от дух, емоция и физика, а не като сбор от отделни елементи. Това прави този подход е по-пълноценен от всеки друг, защото позволява възстановяване на баланса на физическото и психическото тяло, а не работа само върху едното за сметка на другото, както са повечето от останалите здравословни програми на пазара.


Какво включват холистичните програми?


Практически и доказани съвети, общи насоки и конкретни препоръки за управление на емоционалното състояние, подобряване на режима на живот, хранене, почивка и движение.

 

Продължителност на програмите


Всяка холистична програма е с продължителност от 6 месеца и включва редовни индивидуални срещи на живо или онлайн. Ползите от нашата взаимна работа ще се появят още след първата ни среща, но при наличие на сериозни физически или емоционални проблеми е необходима по-продължителна и упорита работа.

 

В зависимост от конкретната ситуацията, в която се намирате, може да очаквате подобрение във всяка сфера на живота ви – лична, семейна, професионална.

 

Работи ли тази холистична система? ДА!


Холистичният подход, който следвам, дава външни и вътрешни резултати (вижте отзивите на някои от клиентите, с които съм работила или работя и в момента), но изисква от вас да сте последователни и сериозни в работата си. Някои от срещите ни ще доведат до мигновени резултати, свързани с конкретни проблеми, но в други ще трябва да проявите търпение, вяра и отдаденост на процеса на работа. Независимо с какво се опитвате да се справите в момента във физически, емоционален или психически аспект, ако следвате насоките и практиките, които ви предоставям, при съвместната ни работа ще постигнете повече за по-кратко време, отколкото бихте го направили сами или ще разрешите проблеми, които до този момент сте смятали за невъзможни за решение.

 

Защо е важно това?

 

Защото само когато постигнете баланс и увереност в собствените си сили и способности, можете да постигнете всичко, за което мечтаете в личен или професионален план.

 

Искате ли да създадете живота си по свой собствен начин?

 

Тогава се свържете се с мен още днес, за да насрочим безплатна опознавателна среща, в която да се запозная конкретно с Вашата ситуация. На тази среща ще преценим дали и как мога да Ви бъда полезна.

 


НАСРОЧЕТЕ ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА